Saját fejlesztésű ipari hőmérőinkkel elkerülhető a túl magas vagy túl alacsony hőmérséklettel járó minőségromlás.
Intelligens hőmérőink segítségével raktárban, üzemcsarnokban is laboratóriumi pontossággal mérhető a hőmérséklet, és az Ön cége is megfelelhet a HACCP élelmiszer-biztonsági jogszabály előírásainak.
Teremtsen optimális körülményeket a gyártási folyamataihoz!
Élelmiszeripari gyártók: az élelmiszerek melegen tartása, vagy hűtésére; az élelmiszerek szállítására, raktározására (száraz áruk), nagykereskedések, hűtőházak, vágóhidak
Gyógyszeripar: raktárak, gyógyszerüzemek, laboratóriumok, patikák és sterilizáló szobák
Továbbá
Ipari hőmérő rendszereink durva ipari környezetben is laboratóriumi pontossággal mérik a hőmérsékletet és a relatív páratartalmat.
Ipari hőmérőnk képes Wifin keresztül kommunikálni, így a drága vezetékezéssel járó további költségek elkerülhetők.
Hőmérőink kalibrálhatók, egy esetleges meghibásodás esetén nincs szükség a teljes elektronika kicserélésére. Az évek során elkerülhetetlen öregedést pedig újrakalibrálással kiküszöböljük - adatgyűjtőinket egy független cég kalibrálja, a jegyzőkönyvek tanúsága szerint az átlagos mérési hiba jóval kisebb az adatlapon garantáltnál.
Minden hőmérőnk teljesen védett a szilárd anyagok és szennyeződések ellen. Az eszközeink IP67-es védelemmel vannak ellátva, eső érheti őket, akár pár másodperces hideg vízbe merítést is kibírják.
Hőmérőink igen széles feszültségtartományban használhatók (9-24 VDC).
A VHR4 rendszer egy hőmérsékletfigyelő adatgyűjtő rendszer.
Intelligens hőmérőinek segítségével egy adott terület (raktár, üzemcsarnok, stb..) helységeinek hőmérsékleti felügyeletét látja el.
A hőmérők által mért hőmérsékletről számítógépes szoftver segítségével adatokat gyűjthetünk, archiválhatjuk őket. Az adatokat táblázatban, grafikonként is lekérdezhetjük.
A munkáltatókra vonatkozó jogszabályi előírások betartása elemi érdeke Önnek is, hiszen amennyiben bebizonyosodik, hogy a munkahelyi körülmények nem felelnek meg az előírásoknak, súlyos pénzbüntetésre, akár bezárásra számíthat.
Ipari hőmérő rendszereinkkel az Ön cége is elkerülheti a pénzbüntetés megfizetését, egyben biztosíthatja a jó munkahelyi légkört!
Az a tapasztalatunk, hogy a munkavédelmi törvényt szigorúan ellenőrzik a gyakorlatban.
A törvényi szabályozás értelmében a kockázatértékeléshez szükség lehet rendszeres munkahelyi mérésekre.
VHR-02 effektív hőmérőrendszerünk segítésével felmérheti
Vizsgálatok igazolták, hogy főleg a szellemi munkát végzőknél az alacsonyabb hőmérséklet kedvez a különböző légúti megbetegedéseknek, a tartós megbetegedés miatt akár pereskedésre is sor kerülhet.
A munkajogi perek gyakori szereplője a munkakörnyezetből eredő körülmények vizsgálata, tartós egészségkárosodás esetén pedig felmerülnek a munkavégzés körülményei, feltételei.
A jogszabályi kötelezettségeken túl egy rosszul beállított hőmérsékletű iroda negatívan befolyásolja a munkatársak teljesítményét; hideg környezetben a hatékonyság csökken, nő a hibalehetőségek száma.
Rendszereink rugalmasan kalibrálhatók, így minden évszakban, a munkatevékenység típusától függően biztosítható a kötelező hőmérséklet a munkavállalók számára.
Minden eszközön megadható egy minimum és maximum hőmérséklet, így ha az kilép a normál sávból, a hőmérő e-mailban riaszt.
A mért adatokból órás átlaghőmérsékletet képez, ami számítógépes szoftveren keresztül bármikor hozzáférhető.
Hőmérőink képes Wifin keresztül kommunikálni, így a drága vezetékezéssel járó további költségek elkerülhetők.
Ipari hőmérő rendszereink durva ipari környezetben is laboratóriumi pontossággal mérik a hőmérsékletet és a relatív páratartalmat.
Hőmérőink kalibrálhatók, egy esetleges meghibásodás esetén nincs szükség a teljes elektronika kicserélésére. Az évek során elkerülhetetlen öregedést pedig újrakalibrálással kiküszöböljük - adatgyűjtőinket egy független cég kalibrálja, a jegyzőkönyvek tanúsága szerint az átlagos mérési hiba jóval kisebb az adatlapon garantáltnál.
Hogyan működnek rendszereink?
A VHR2 rendszer egy hőmérsékletfigyelő adatgyűjtő rendszer.
Intelligens hőmérőinek segítségével egy adott terület (raktár, üzemcsarnok, stb..) helységeinek hőmérsékleti felügyeletét látja el.
Élelmiszeripari gyártók: minden olyan terület, ahol a munkavállalók naponta több órát tartózkodnak, raktárak, nagykereskedések, hűtőházak, vágóhidak
Gyógyszeripar: raktárak, gyógyszerüzemek, laboratóriumok, patikák és sterilizáló szobák
Továbbá