Auchan Magyarország Kft. - Varicontroll
Auchan Magyarország Kft.
single page feature image

    Projekt részletei

  • Kategória:
  • Ügyfél: Auchan Magyarország Kft.
  • Helyszín: Magyarország
  • Dátum:
  • Link:

Auchan Magyarország Kft.

Gérard Mulliez, az Auchan alapító elnöke, 1961-ben nyitotta meg első áruházát Észak-Franciaországban. Európában elsőként egyesítette az önkiszolgálást, a diszkontot és a ’mindent egy fedél alatt’ elvet. Napjainkban az Auchan egyike a legfontosabb francia kereskedelmi csoportoknak, világszerte pedig 2 kontinens 12 országában van jelen, 1 774 hipermarkettel és szupermarkettel, valamint 340 kereskedelmi központtal. A vállalatcsoport jelenleg 330 700 munkatársat foglalkoztat.

A cégcsoport alapvetően a hipermarketekre specializálódott, és létrehozása óta hű maradt a vállalati tervében előírt filozófiához, mely szerint minél jobban meg kell felelni a vásárlók igényeinek, korrekt, partnerségen alapuló munkakapcsolatot kell kialakítani a szállítókkal, valamint segíteni kell a vállalat alkalmazottait a fejlődésben, a hatékonyságban, s lehetővé kell tenni, hogy a munkatársak részesüljenek a közös sikerekből.

Immár két évtizede annak, hogy 1998-ban megnyitották első magyarországi üzletüket, az Auchan budaörsi hipermarketét. Jelenleg 24 áruházat működtetnek az ország területén.

Megoldásaink

Megbízónknál bevezetett megoldásunk: országos hálózatú gázgazdálkodási rendszer.
Tudjon meg többet megoldásunkról a gombra kattintva.