Budapesti Nyugdíjas Pedagógus Otthon II. kerület - Varicontroll
Budapesti Nyugdíjas Pedagógus Otthon II. kerület
single page feature image

    Projekt részletei

  • Kategória:
  • Ügyfél: Budapesti Nyugdíjas Pedagógus Otthon II kerület
  • Helyszín: Budapest
  • Dátum:
  • Link:

Budapesti Nyugdíjas Pedagógus Otthon II. kerület

A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent.
Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Célunk az idősek otthonában elhelyezett személyek életkörülményeinek javítása, életminőségük növelése.
A Pedagógus Otthon feladata, hogy elhelyezést és ellátást biztosítson elsősorban azoknak a nyugdíjas pedagógusoknak, akik legalább 20 éven keresztül végeztek pedagógusi tevékenységet, és ennek alapján szereztek nyugdíjjogosultságot, nyertek felvételt az Otthonba. Szabad férőhely esetén pedagógus múlttal nem rendelkező kérvényező is felvehető.
A Pedagógus Otthon célja: lakói számára békés, nyugodt otthont, fizikai és egészségügyi ellátást, szociális és pszichés gondozást, továbbá célszerű és hasznos időtöltést, kikapcsolódást, foglalkozást szervezni és biztosítani, valamint a magányos, idős emberek számára a közösségi életet megteremteni.
86 férőhelyes,teljes körű ápolást, gondozást nyújtó szociális otthon. Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.Az ország bármely területéről fogadjuk az idős embereket.

Megoldásunk

Megbízónknál bevezetett megoldásunk: 2 központos 78 szobás nővérhívó rendszer
Tudjon meg többet megoldásunkról a gombra kattintva.